Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017 13:32

Ανοικτή επιστολή του Προέδρου κ. Χ. Κυραϊλίδη στους Ιδιωτικούς Εκπαιδευτικούς _Επιδότηση 50% για Μεταπτυχιακά Κύριο

Αθήνα , 11 Σεπτεμβρίου 2017

                                                                     Αρ.Πρωτ. 130

 Αγαπητοί συνάδελφοι,

Όπως ίσως έχετε ήδη ενημερωθεί, o Σύνδεσμος των Ιδιωτικών Σχολείων, έχει έρθει σε επαφή με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου (http://www.euc.ac.cy/), το οποίο προσφέρει εξ αποστάσεως μεταπτυχιακές σπουδές σε αντικείμενα συναφή με την Εκπαίδευση.

Με την ευκαιρία του εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυσή του, ο Σύνδεσμός μας, αντί δαπάνης για οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση, αποφάσισε να επιδοτήσει το 50% των διδάκτρων κάθε εκπαιδευτικού που εργάζεται στα ιδιωτικά σχολεία-μέλη του ΣΙΣ και επιθυμεί να εγγραφεί σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα του EUC.

Η συμμετοχή σας είναι πολύ σημαντική, καθώς τα προγράμματα αυτά, χωρίς να επιβαρύνουν σημαντικά τον χρόνο σας και με ελάχιστο, πλέον, κόστος, είναι μια ευκαιρία προσωπικής και επαγγελματικής ανέλιξης, μισθολογικής αναβάθμισης, περαιτέρω βελτίωσης των εκπαιδευτικών υπηρεσιών που προσφέρουμε στους μαθητές μας και ανάδειξης των ιδιωτικών εκπαιδευτικών σε ακόμα σημαντικότερα και πιο καταρτισμένα στελέχη του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος.

Ο ΣΙΣ πιστεύει ότι ο βασικότερος παράγοντας της αδιαμφισβήτητης επιτυχίας των ελληνικών ιδιωτικών σχολείων είναι η ποιότητα και η προσωπική αξία των στελεχών του, των ιδιωτικών εκπαιδευτικών. Σας καλούμε να αγκαλιάσετε αυτή την προσπάθεια και να συμμετάσχετε, δηλώνοντας στη διοίκηση του σχολείου στο οποίο εργάζεστε την πρόθεσή σας να εγγραφείτε στο πρόγραμμα.

 Με φιλικούς χαιρετισμούς,

 Ο Πρόεδρος του ΣΙΣ

Χαράλαμπος Κυραϊλίδης

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017 13:07